آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۰۲۳
نماینده ولی فقیه در سپاه الغدیر استان یزد:

جشنواره دانشجویی رویش توانایی دانشجویان یزدی در عرصه هنر و ادبیات را نشان داد 

نماینده ولی فقیه در سپاه الغدیر استان یزد گفت: جشنواره دانشجویی رویش توانایی دانشجویان یزدی در عرصه هنر و ادبیات را نشان داد.
جشنواره دانشجویی رویش توانایی دانشجویان یزدی در عرصه هنر و ادبیات را نشان داد 
 به گزارش گروه  دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی گندمی، مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه الغدیر یزد ضمن حضور در اختتامیه سومین دوره جشنواره رویش و بازدید از نمایشگاه آثار دانشجویان با اشاره به لزوم برگزاری ازاین‌دست جشنواره‌ها در زمینه های ادبی هنری به‌خصوص در جبهه نیرو‌های انقلابی بیان داشت: از مهم‌ترین برکات این قبیل جشنواره‌ها آن‌هم در زمینهٔ ادبی وهنری تحت عنوان رویش، انسجام‌بخشی است.

گندمی اضافه کرد: شعار ما می‌توانیم فقط در بحث دفاع و امثال شهید حججی‌ها و صدر زاده‌ها نیست، برگزاری این دست جشنواره‌ها و نشان دادن توانایی در ارائه کار‌های هنری قوی خود مصداقی از شعار ما می‌توانیم است.

نماینده، ولی فقیه در سپاه الغدیر استان یزد با بیان آیاتی از سوره کهف و اشاره به داستان اصحاب کهف و کار هنری و تأثیرگذار مردان آنجلس به فلسفه انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: اصحاب کهف از خدا خواستند تا به آن‌ها حیات دهد تا در جامعه رشد و رویش ایجاد شود رویش به معنای رشد و حیات، یکی از محوری‌ترین بحث در مباحث این جشنواره بود.

وی با تأکید مجدد بر اینکه جشنواره دانشجویی رویش توانایی دانشجویان یزدی در عرصه هنر و ادبیات را نشان داد، ضمن تقدیر از کادر بسیجی این جشنواره دانشجویی اذعان کرد: محتوای انقلابی و اسلامی ارزش جشنواره را دوچندان کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار